Soulful Injection

Lørdag den 31.08.2019 kl. 17.00

SOULFUL INJECTION spiller akustisk koncert lørdag d. 31. august på Kloster Torv i Aarhus. Duoen er kendt for deres energiske, iørefaldende og involverende pop/rock koncerter med et twist af soul, og de har skaffet dem mange trofaste fans både i Danmark og Tyskland. SOULFUL INJECTION blev dannet i 1995, da Annette Trollegaard Lorentzen (sang og guitar) og Peter Nielsen (guitar og sang) gik på ”Musicians Institute (MI)” i Los Angeles. Deres musik appellerer til et bredt publikum, og når sangene bliver fremført live, er det med masser af energi og stor indlevelse – både når de spiller med et stort band i ryggen og som akustisk duo. Deres musik har bragt dem vidt omkring, og udover koncerter herhjemme, har de også spillet flere gange i Tyskland og England. SOULFUL INJECTION deltog i 2014 i en prestigefyldt sangskriverkonkurrence ”The Troubadour” i Berlin, hvor de også jævnligt spiller koncerter.

SOULFUL INJECTION’s live- og sangskriverevner kan opleves på tæt hold, når de optræder på scenen. Herhjemme har sangene bragt dem forbi festivaler som Mosstock Festival i Skanderborg og Silkeborg SPOT festival, ligesom de har opvarmet for større danske navne som f.eks. Søs Fenger, Eran DD og Flemming Bamse Jørgensen. I 2014 spillede de i Tivoli Friheden til Fed Fredag, hvor de varmede op for Dodo & the Dodos, Danser med Drenge og Østkyst Hustlers. Samme år udgav de en radiovenlig single ”Feels so good”, der er indspillet og produceret i London.

SOULFUL INJECTION har indspillet hele 12 sange i London, som venter på at blive udgivet. Albummet er produceret af Nicky Brown, som bl.a. har skrevet sange for Earth, Wind & Fire, og produceret for Madonna. Derudover har Marc Franks mixet albummet. Marc har produceret og mixet for bl.a. Rihanna, Oasis, David Bowie, Bob Marley og Van Morrison. I Maj i år blev SOULFUL INJECTION igen udvalgt af UNCOVERmusic fra Aarhus, til at spille opvarmning til Fed Fredag for Dodo & the Dodos i Tivoli Friheden. De har også deltaget i Dansk Pop Talent 2017 på DK4, hvor de fik stor ros for deres optræden og sangskriverevner. Her fik SOULFUL INJECTION prøvet kræfter med at skrive på dansk. Og det kom der to iørefaldende sange ud af ”Vi forstår hinanden” og ”Livet tilbage” I skrivende stund er der ved at blive filmet en dokumentar serie om SOULFUL INJECTION, produceret af Edyta Gromacka, som er jounalist og kamerakvinde.