Pimp your Condom

Lørdag den 31.08.2019 kl. 14.00 – 16.00
Tirsdag den 03.09.2019 kl. 15.00 – 17.00

Kondomer kan meget mere end at beskytte mod graviditet og sexsygdomme! Hvorfor ikke pimpe det kedelige gummi op med glitter, farver og bling bling, så det bliver forvandlet til et prangende stykke kunst? 

Hos Cluster Square på Klostertorvet lørdag den 31. august kl. 14-16 og tirsdag den 3. september kl. 15-17 stiller Sex og Samfunds frivilliggruppe i Aarhus både kondomer og lir til rådighed, så du kan lave dit helt personlige stykke kondomkunst.

Så tag både din kreativitet og din kondomkammerat under armen, og kom ned til en enestående mulighed for at kreere sexet kunst i festugens bedste omgivelser!

Formålet med arrangementet er at gøre opmærksom på kondomet. Mange unge fravælger desværre at bruge kondom, når de har sex. Det kan være kikset at nævne, hvis man ligger og er godt i gang med forspil og man vil jo ikke virke som en partykiller. Derfor mødes vi og dekorerer kondomer samtidig med, at vi håber på at give positive associationer til kondomer, så unge i fremtiden kan have nemmere ved at vælge kondom.