NICOLAJTP, Joah, Maddox, AB og 28

Fredag den 06.09.2019 kl. 20.30

”Oliver ”Kuso” er en ung, nyskabende og teknisk stærk producer. I mere end 7 år har Oliver Kuso arbejdet med producering af musik. De sidste to år har han produceret musik i det Århusianske label Our Agency. Med to stærke udgivelser som ”Medicin” – Artigeardit og ”Dem” – Omar har han gjort sit antrit på den danske urban scene på fornemmeste vis. Produktionerne er udefinerbare men balancere mellem et melankolsk soul univers blandet med tempo fyldte trap vibes. Oliver Kuso krydser grænserne mellem forskellige urbanske genrer. Bag pulten er han en energisk oplevelse!”

’’NICOLAJTP’’ er sanger og rapper i det Aarhusianske musik-selskab OUR AGENCY. 
For blot et halvt år siden udgav han sit første album ’’En uge’’ og siden udgivelsen har det unge talent afholdt et hav af koncerter og gæstet diverse festivaller og klubber rundt om i landet. På albummet ’’En uge’’ skaber NICOLAJTP’s ærlige og lyriske fortællinger plads til refleksioner om ungdommens op og nedture. Og med et 90’er inspireret flow svæver han hen over legende produktioner som danner den perfekte ramme for et moderne hip hop univers!’’

Lige fra første gang 28 trådte ud på scenen har manges øjne været rettet mod det unge talent som nu er signet af Universal. 28, har igennem det sidste år arbejdet intensivt på sit første solo projekt og står nu klar med en hæsblæsende debut single. Hans lyd er et pragt eksemplar på hvordan r&b og trap i bedste stil kan kombineres. Og sammen med en moderne og amerikaniseret lyd, drager 28 paralleller til internationale kunstnere som, Travis Scott, Migos og 21 Savage.  I sammenspil med produceren, Oliver Kuso er produktioner med et sommerligt trap univers, som får det hele til, at gå op i en højere enhed. 28 er kommet for, at overtage et ubetrådt territorium i dansk musik.

Joah er en dansksproget rapper/sanger fra det Aarhusianske label OUR AGENCY. Efter et års forberedelse er det unge talent Joah klar med hans første debut single. I en perfekt balancegang imellem det moderne, original og autentiske finder du Joah! Joah tager dig med på en rejse igennem de lysvågne nætter og frasere sig igennem emner som kærlighed, håb og forside drømme. Hele universet kredser om en ung mands rejse igennem livet og med stærke one-liners maler Joah billeder, der forstærker virkeligheden.  ’’Livet giver først mening, når der er både solskin og regnvejr’’.

Maddox er en dansk sproget syngende rapper fra det Aarhusianske label OUR AGENCY. Igennem de seneste måneder har Maddox arbejdet intensivt på sin kommende single ’’Cali’’.   Det er med skudsikre one-liners og fængende melodier, at Maddox svæver henover produktionerne fra Oliver Kuso på trap singlen ’’Cali’’. Omdrejningspunktet i tekstuniverset er en kombination imellem flere forskellige kontraster fra et liv på den ene eller anden side af loven.