kolo vinsmagning

Kolo Vinsmagning

Fredag den 30.08.2019 kl. 14.00
Fredag den 06.09.2019 kl. 14.00

Tørrede blomster, spiseborde med rå træplader og grønne potteplanter i vinduet. Diskret sender folkene bag Kolo, en af de nyere restauranter i midtbyen, en venlig hilsen til den danske kolonihavebevægelse. Navnet Kolo er naturligvis en hyldest til charmen i kolonihaverne.

Det mangfoldige og ofte let primitive liv i de danske kolonihaver tiltaler sommelier Simon Carstens, og Jens-Aske Knudsen der står bag restauranten.

Vi hepper på biodynamisk landbrug, bæredygtig vinproduktion og derfor spiller naturvin selvfølgelig en stor rolle hos os. Vinen importerer vi selv, vi har derved et stort indblik i produktionen, folkene og deres visioner bag vinene.

Kolobabben er signatur serveringen, et fine dining take på nattens rullekebab, små sides som Pimientos de padron’s, friterede croquetter er et must, hvis ikke du går all in og bestiller “Full flight” den store pakke á 5 serveringer.