Klipo

Fredag den 06.09.2019 kl. 22.00

Det er ungt og naivt, men samtidigt eftertænksomt. KLIPO klipper ord og rytmer sammen, så det banale bliver fascinerende og det fascinerende et mysterie. Det føles umiddelbart – det virker uforceret, og er samtidig stor og velproduceret. Jeg laver musik der giver kuldegysninger, på den gode måde.

KLIPO laver elektronisk, dansksproget pop. Bag KLIPO finder vi 19-årige Johannes Bruun, der med sine skarpe popproduktioner og poetiske lyrik formår at skabe et dramatisk og melankolsk popunivers. I 2018 har han bl.a. åbnet Distortion Ø’s hovedscene, haft airplay på P3, udgivet en ny EP, og har opnået 50.000 streams på Spotify. Hans musik udstråler sårbarhed og ærlighed. Det er ungt og naivt, men samtidigt utroligt eftertænksomt.Ord og rytmer bliver klippet sammen, så det banale bliver fascinerende og det fascinerende et mysterie. Der omgiver sig en umiddelbarhed om musikken – den virker utroligt uforceret, og er samtidig stor og velproduceret, hvilket sammen giver et ægte og ærligt udtryk. Den danske, lyrisk-fokuserede elektropop består!

Strob- og neonlys, heftig bas samt Johannes’ klare og uspolerede og karismatiske vokal giver en lyst til at give slip på hverdagens bekymringer, og bare overgive sig til lyden.