eirene

Eirene

Lørdag den 07.09.2019 kl. 00.30

Det er skarpt, det er dynamisk, det har soul og det har kant: Aarhusianske EIRENE er 10. maj aktuelle med singlen ’Ordinary Life’ efter et begivenhedsrigt år med inspirationsrejser og sangskriverture i bl.a. New York, Nashville, L.A. og Berlin.

Staccerede synths, funky og til tider næsten overdrevet el-bas samt hårde og gritty trom- mer skaber til sammen lydbilledet under forsanger Kristian Kolbys upolerede, ærlige og insisterende ’in your face’-vokal.

Processen er lidt en anden en tidligere, da den nu drives efter det mantra, at drengene i EIRENE som udgangspunkt vil skrive og producere alt selv.

EIRENE er stadigvæk et forholdsvis nyt navn med blot to singles i bagkataloget. Begge singler genererede hurtigt mange streams på tværs af platforme efter udgivelse, og begge blev tilføjet til New Music Friday. Debutsinglen ‘Never Enough’ nåede desuden #16 på Danish Viral 50 tilbage i juni 2017. EIRENE har derudover spillet en del koncerter, senest som support for tyske Milky Chance i Store Vega. Efter ’Ordinary Life’ følger næste single i starten af sommeren, mens også en livesession og flere udgivelser venter hen mod efteråret.

Oplev dem på Cluster Square lørdag d. 7. august kl. 00.30.